Skip to main content

Ringar

Ringar har vi haft länge historiskt för att besegla allianser eller att smycka oss.
De vanligaste är kanske förlovnings-och vigselringar. Tidigare var det vanligast med släta vigselringar men på senare tid har det blivit populärt med diamanter. Senaste trenden är också hållbara färgädelstenar som safir som finns i flera färger.

Vi arbetar med våra egna modeller, här kan du se några av våra mest populära. Vi tillverkar ringarna i 18 K guld (rött, rosé, gult och vit), platina samt palladium.

Du kan själv bestämma val av metall samt antal, storlek och färg på stenar. Har du dessutom en egen modellidé är du välkommen att förverkliga den.
Tillverkningstiden på de flesta modeller är ca 2-4 veckor. Det finns även många färdiga ringar att köpa direkt över disk.
Gravyr i ringen ingår.

Utöver det som visas här har vi ett stort sortiment av andra egna modeller.

Vi reparerar och utför omarbetningar av dina smycken i vår verkstad

Det är inte bara nytillverkning som sker i verkstaden. Ibland behöver smycken putsas, ändras i storlek eller lagas. Till exempel kan regelbunden kontroll av infattade stenar kan öka smyckets livslängd.

Vi utför också omarbetningar av smycken så att det passar just dig.

 

Reparationer och omarbetningar ››

Träffa våra guldsmeder!

Vi är två guldsmeder som har butik och ateljé i centrala Uppsala, belägen i det anrika Celsiushuset. Vi formger och tillverkar unika smycken och juveler samt utför reparationer och omarbetningar. I butiken kan man se ett stort urval av egentillverkade smycken och vigselringar.

Har ni en egen idé är ni välkommen att förverkliga den. Hos oss finns alltid en guldsmed tillgänglig.

 

Läs mer om våra guldsmeder ››